SZOLGÁLTATÁSOK

A víz jótékony erején alapuló spa - wellness életforma lényege az egészség tudatos megőrzése, karbantartása, a test-lélek-szellem egyensúlyának, harmóniájának biztosítása.

A szállodák gyógy- és wellness részlegei ezt a célt hivatottak szolgálni, de a medencék minden esetben törődést igényelnek! Régiónk területén komplex karbantartási és medencekezelési, üzemeltetési munkákat vállalunk: Vízminőség ellenőrzést, vegyszerellátást, porszívózást, aljzattisztítást, visszamosatást, szűrőtakarítást, rendszeres felügyeletet.

Úszó- és fürdőmedencék tervezése, kivitelezése és karbantartása

Az elképzeléstől kezdve a társszakmákkal történő egyeztetéseken keresztül a kivitelezésig törekszünk a megrendelők rugalmas és teljes körű kiszolgálására: medencék, medence élményelemek, úszómedencék, masszázsmedencék egyaránt szerepelnek kínálatunkban.

Uszodatechnikai termékek, berendezések forgalmazása

Uszodatechnikai termékeinket gyártói tapasztalattal rendelkező szakembereink helyezik üzembe, karbantartják, és ellátják a garanciális feladatokat. A tőlünk vásárolt medencék alkatrészeit folyamatosan raktáron tartjuk, így azok bármikor azonnal felhasználhatók, pótolhatók.

Uszodavíz kezelésére alkalmas vegyszerek beszállítása, forgalmazása

Cégünk mára meghatározó szerepet tölt be a hazai uszodavegyszer piacon. A magánmedencék vegyszerszükségletétől a közüzemi medencék nagyfogyasztói igényéig azonnal kiszolgáljuk megrendelőinket, szaktanácsokkal látjuk el partnereinket az adagolást és a felhasználást illetően.

Medencefedések készítése, telepítése

Medence és medencefedés szorosan összetartozó egységet alkot. A polikarbonát fedések telepítési feltételeinek előzetes tisztázásával megóvjuk a leendő tulajdonost attól, hogy a munka későbbi fázisában elkerülhetetlen kompromisszumokra kényszerüljön. Érdemes megtekinteni hasznos tanácsainkat vásárlás előtt!

Pezsgő- és hidromasszázskádak, hidromasszázs-medencék, multifunkciós zuhanykabinok forgalmazása

A vásárlást, majd telepítést megelőzi az ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás, mellyel segítjük Önt a megfelelő típus kiválasztásában.
Az apró részletek - amelyek kiterjednek a praktikumtól kezdve a legfinomabb designtervezésig - teszik igazán lakásunk, fürdőszobánk díszévé medencénket, masszázskádunkat vagy zuhanykabinunkat.

Finn és infraszaunák kereskedelme

Szerényebb és luxus igényeket egyaránt kielégítő termékek teljes skáláját kínáljuk minden érdeklődőnek, meglévő és leendő partnereinknek egyaránt.

VISSZAHÍVÁS

Kérjük adja meg nevét, telefonszámát és egy Önnek megfelelő időpontot, amikor visszahívhatjuk Önt!
Neve:
Telefonszáma:
Megjegyzés:

GALÉRIA