MŰTRÁGYÁK

A magánkertek és  sportgyepek speciális igényeihez választottuk ki a professionális  Sportsmaster CRF család burkolt műtrágyáit. (A CRF jelölés a szabályozott tápanyagleadású műtrágya angol rövidítése)

A sportpályáknál és magánkerteknél rendszeres és NPK összetételében esetenként változó kezelésekre van szükség. Az intenzíven használt magánkerteknél és futballpályáknál a nyírás gyakorisága és a gyep rendszeres sérülése miatt gyors növekedésre, folyamatosan erőteljes,zöld színre és jó regenerációra van szükség.

Ezért javasoljuk a rövidebb, 2-3 hónapig ható készítményeinket,amelyek rugalmasan illeszthetőek a fenntartó programokba. A kezelések között eltelt időszak,az NPK összetételek és a dózisaik Változtatásával elegendő lehet az évi 3 kezelés is,de alacsonyabb dózisokkal 4-5 kezelésre is mód nyílik.

Repítőtárcsás, professzionális gyepműtrágyaszórók

A hagyományos repítőtárcsás készülékekre jellemző,hogy a kerekek melletti sávokba több műtrágya jut,mint a szórási sáv szélein.A gyep csíkos lesz a műtrágya egyenlőtlen kiszórása miatt.

A Scotts különleges, szabadalmaztatott repítőtárcsa rendszere egyenletesen teríti akár a granulált, akár az apró szemcsés műtrágyákat a teljes szórás szélességében.

A scotts termékek mellett egyéb műtrágyákat is forgalmazunk, amelyeknek külön vagy közösen történő használata elősegítheti a  gyepek fenntartását.

 

Scotts díszpark gyeptrágyák

Letölthető katalógus : Díszpark 2009


GyeptrágyákScotts profi műtrágyák

Letölthető termékismertető : Sportsmaster CRF


MűtrágyákMűtrágya szórók


Műtrágya szórók

VISSZAHÍVÁS

Kérjük adja meg nevét, telefonszámát és egy Önnek megfelelő időpontot, amikor visszahívhatjuk Önt!
Neve:
Telefonszáma:
Megjegyzés:

GALÉRIA